“Het was inmiddels de tweede keer dat ik met Daryo voor een bushcraft dag/weekend op pad was en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Op zijn rustige en tegelijkertijd charmante manier legt Daryo alle ins en outs uit over de natuur en haar elementen. Daryo maakt het makkelijk om zich weer verbonden te voelen met het bos en ik leer keer op keer iets nieuws.”

Frederick (36 jaar), deelnemer bushcraftworkshop

“Daryo is een ontzettend enthousiaste bushcrafter die graag zijn kennis overdraagt op anderen. Je leert echt op een andere manier naar de natuur kijken en ontdekt bijzondere toepassingen van (dode) materialen. Er hing een hele fijne sfeer in de groep en naast de nodige skills die we aangeleerd kregen, was er ook ruimte voor mooie gesprekken. Het mooiste moment vond ik het samen vuur maken, waarbij iedereen een succeservaring had. Dat was erg mooi om te zien. Ik raad een bushcraftervaring met Daryo zeker aan!”

Pascal (28 jaar), deelnemer bushcraftworkshop

“Daryo was voor ons (een groep van 17 mannen) een goede gids. Hij heeft veel kennis over de natuur en hij kon zich goed aanpassen aan de behoeften van onze groep. De workshop die hij gaf was speels en we raakten door de activiteiten verbonden met natuur. We raden Daryo zeker aan als gids!”

Bart (35 jaar), organisator bachelorfeest